Om oss

Kaikanten Rorbuer åpnet 1. mars 2006.  Vi har utleie av 14 enkelt rom og 1 dobbel rom, alle med egen bad. Vi har 9 stk  leiligheter (7 fire-manns leiligheter og 2 leiligheter innredet med 1 soverom).

Vi har trådløst nettverk som kan benyttes av våre gjester

Kafèen/restauranten har åpen alle hverdager mellom kl. 10.00 – 13.30. I tillegg har vi 2 fellesrom, som inneholder te-kjøkken. I kafèen er det plass for 30 personer hvor vi serverer frokost, lunsj og middag.

PUB/restaurant – «Puinn Kaikanten»: Her har vi med jevne mellomrom åpent ( se eget oppslag ) med levende musikk og dans. Restauranten har alle rettigheter.

Konferanse / selskaps lokale
Vårt nye lokale i 1 etg. egner seg for møter opptil 80 personer. Vi kan tilby våre gjester trådløst nettverk, video canon og overhead. Lokalet egner seg også perfekt til alle typer selskaper. Hos oss kan opptil 80 personer serveres og underholdes i samme lokale. Det er scene med lydanlegg og bar med alkoholbevilgning.

Båtutleie: Det er mulighet for å leie båter ( og eventuelt utstyr for fiske ) ved Kaikanten rorbuer. Vi har 8 stk. 20 fot plastbåter type Rocad 606 SP m/ Suzuki 70 HK outboard motor..

Anlegget har eget filetrom for bearbeiding av selvfanget fisk. Mulighet for fisketurer med guide etter avtale.

Bildegalleri